Guess and Score on Champions League answers

If you haven’t already joined our Champions League promotion where we are giving away €10 risk free bets after every gameweek, then you’re definitely missing out. All you have to do is share your predictions before the matches start and if you get it right you’ll be rewarded. It’s super simple.

But that’s not all! Those who are really good at getting it right will be entered into a draw where two lucky winners will win a trip to see the Champions League final live! It gets even better. The winners will be allowed to bring a friend each to make the trip a memory of a life time!

We are now happy to present our winners! Please join us in congratulating Jo L. and Ebrima C. who will each bring a friend to the National Stadium of Wales in Cardiff on June 3. Every participant who managed to guess the correct answer during the round of 16 was given a €10 risk free bet and a ticket to the final draw where two winners would be drawn for the main prize – two tickets each to the Champions League final.

Just because the main draw has come and gone, doesn’t mean that the campaign is over. You will still get a €10 risk free bet on every correct guess up until the final! So keep putting your football knowledge to the test and you could be rewarded.

After every Champions League round we will publish the correct answers right here. Obviously we’re not going to make it up as we go along. All answers are based on the official match report. So without further ado, here are the correct answers for the first round of matches.

Champions League Q&A

Feb 14

Question 1: How many yellow cards will be given in the Champions League matches on Feb 14?

Correct answer: 8 yellow cards

Most popular guess: 7

Correct guesses: 11%

Feb 15

Question 2: How many goals will be scored in the Champions League matches on Feb 15?

Correct answer: 10 goals

Most popular guess: 5 goals

Correct guesses: 12%

Feb 21

Question 3: Which of the players from the list below scores a goal first in the Champions League matches on Feb 21?

(S. Aguero – Man City, A. Griezmann – Atletico Madrid, R. Falcao – Monaco, K. De Bruyne – Man City, K. Gameiro – Atletico Madrid, J. ”Chicarito” Hernandez – Leverkusen, V. Germain – Monaco, J.Brandt – Leverkusen, None of these players will score a goal)

Correct answer: A. Griezmann – Atletico Madrid

Most popular guess: None of these players will score a goal

Correct guesses: 21%

Feb 22

Question 4: Which of the players from the list below gets a yellow card first in the Champions League matches on Feb 22?

(R. Huth – Leicester, C. Fuchs – Leicester, Felipe – Porto, Andre Silva – Porto, L. Bonucci – Juventus, A. Sandro – Juventus, G. Mercado – Sevilla, Mariano – Sevilla, None of these players gets a yellow card)

Correct answer: None of these players gets a yellow card

Most popular guess: None of these players gets a yellow card

Correct guesses: 43%

March 7

Question 5: How many corners will be taken in the Champions League matches on March 7?

Correct answer: 26 +

Most popular guess: 0-15

Correct guesses: 14%

March 8

Question 6: How many offsides will be awarded in the Champions League matches on March 8?

Correct answer: 12+

Most popular guess: 12+

Correct guesses: 28%

March 14

Question 7: How many yellow cards will there be given in the Champions League matches on March 14? (Regular Time Only)

Correct answer: 10 yellow cards

Most popular guess: 0-7 yellow cards

Correct guesses: 11%

March 15

Question 8: How many goals will be scored in the Champions League matches on March 15? (Regular Time Only)

Correct answer: 4 goals

Most popular guess: 9+ goals

Correct guesses: 4%

April 11

Question 9: How many corners will be taken in the Champions League matches on April 11? (Juventus – Barcelona, Dortmund – Monaco)

Correct answer: 21 – 22

Most popular guess: 0-14

Correct guesses: 12%

April 12

Question 10: How many offsides will be awarded in the Champions League matches on April 12?(Atletico Madrid – Leicester, FC Bayern Munich – Real Madrid)

Correct answer: 8

Most popular guess: 10+

Correct guesses: 13%

April 18

Question 11: How many yellow cards will there be given in the Champions League matches on April 18? (Regular Time Only: Leicester vs Atl. Madrid – Real Madrid vs Bayern Munich)

Correct answer: 0-6

Most popular guess: 0-6

Correct guesses: 38%

April 19

Question 12: How many goals will be scored in the Champions League matches on April 19? (Regular Time Only: Monaco – Dortmund, Barcelona – Juventus)

Correct answer: 4 goals

Most popular guess: 9+

Correct guesses: 4%

May 2

Question 13: How many Cards + Offsides in total will there be in the Real Madrid – Atletico Madrid match on May 2?

Correct answer: 0-4

Most popular guess: 12+

Correct guesses: 6%

May 3

Question 14: How many Corners + Goals in total will there be in the Monaco – Juventus match on May 3?

Correct answer: 12

Most popular guess: 0-8

Correct guesses: 13%

May 9

Question 15: Which player will score the first goal in the Juventus – Monaco match on May 9? (Regular Time Only)

1. Gonzalo Higuaín (JUV), 2. Paulo Dybala (JUV), 3. Mario Mandžukić (JUV), 4. Radamel Falcao (MCO) OR Bernardo Silva (MCO), 5. Kylian Mbappé Lottin (MCO) OR Thomas Lemar (MCO) OR Fabinho (MCO), 6. Juan Cuadrado (JUV) OR Giorgio Chiellini (JUV), 7. Miralem Pjanić (JUV) OR Sami Khedira (JUV), 8. Claudio Marchisio (JUV) OR Dani Alves (JUV) OR Leonardo Bonucci (JUV), 9. No goals during regular time, 10. Any other player will score the first goal

Correct answer: Mario Mandžukić (JUV)

Most popular guess: Gonzalo Higuaín (JUV)

Correct guesses: 3%

May 10

Question 16: Which player will score the first goal in the Atletico Madrid – Real Madrid match on May 10? (Regular Time Only)

1. Cristiano Ronaldo (RMD), 2. Antoine Griezmann (ATM) OR Fernando Torres (ATM), 3. Kevin Gameiro (ATM) OR Yannick Carrasco (ATM), 4. Karim Benzema (RMD) OR Lucas Vázquez (RMD) OR Marco Asensio (RMD), 5. Gareth Bale (RMD) OR James Rodríguez (RMD) OR Isco (RMD), 6. Álvaro Morata (RMD) OR Sergio Ramos (RMD) OR Pepe (RMD), 7. No goals during regular time, 8. Any other player will score the first goal.

Correct answer: Any other player will score the first goal

Most popular guess: Cristiano Ronaldo (RMD)

Correct guesses: 9%

June 3

Question 17: Which player will get the first yellow card in the Juventus – Real Madrid match on June 3? (Regular Time Only)

1. Ramos or Kroos or Bale (RMD), 2. Marcelo or Casemiro or Ronaldo (RMD), 3. Pepe or Isco or Modric (RMD), 4. Any other Real Madrid player, 5. Chiellini or Khedira or Mandzukic (JUV), 6. Alves or Pjanic or Dybala (JUV), 7. Bonucci or Barzagli or Alex Sandro (JUV), 8. Any other Juventus player, 9. No yellow cards

Correct answer: Dybala (JUV)

Most popular guess: Chiellini or Khedira or Mandzukic (JUV)

Correct guesses: 6%

Question 18: What will the correct score be in the Juventus – Real Madrid match on June 3? (Regular Time Only)

1-0 or 2-0, 2-1 or 3-0 or 3-1 or 3-2, Any other Juventus win, 0-0 or 2-2 or 3-3, Any other draw result, 0-1 or 0-2, 1-2 or 0-3 or 1-3 or 2-3, Any other Real Madrid win

Correct answer: Any other Real Madrid win

Most popular guess: 1-2 or 0-3 or 1-3 or 2-3

Correct guesses: 3%