Guess and Score Answers

Our Champions League Guess and Score promotion has now finished and the winner of the travel package to the final is Adam H.

Thank you for participating in our Champions League Guess and Score promotion. Even if the chance to guess in this promotion is over, there are still loads of chances to win at Betsson. Check out all the odds in our Sportsbook and make sure you look out for new promotions for the Champions League playoffs, starting in February!

Champions League Q&A

September 12

Question 1: Which Champions League match from Sept 12 will have the most corners?

Correct answer: Bayern Munich – Anderlecht

Most popular guess: Celtic – Paris SG

Correct guesses: 17%


September 13

Question 2: Which Champions League match from Sept 13 will have the most yellow cards?

Correct answer: Liverpool – Sevilla

Most popular guess: FC Porto – Besiktas

Correct guesses: 16%


September 26

Question 3: Which Champions League match from Sept 26 will have the fastest goal scored?

Correct answer: Napoli – Feyenoord (7’)

Most popular guess: Manchester City – Shakhtar Donetsk

Correct guesses: 16%


September 27

Question 4: Which Champions League match from Sept 27 will have the latest goal scored? 

Correct answer: Anderlecht – Celtic (93’) & Atl. Madrid – Chelsea (93’)

Most popular guess: Paris SG – Bayern Munich

Correct guesses: 21%


October 17

Question 5: Which Champions League match from 17/10 will have the latest goal scored in the first half?

Correct answer: RB Leipzig – FC Porto (44’)

Most popular guess: Manchester City – Napoli

Correct guesses: 7%


October 18

Question 6: Which Champions League match from 18/10 will have the fastest goal scored in the second half?

Correct answer: Bayern Munich – Celtic (51’)

Most popular guess: Anderlecht – Paris SG

Correct guesses: 23%


October 31

Question 7: Which Champions League match on 31/10 will have the most corners?

Correct answer: Olympiakos – Barcelona

Most popular guess: Paris SG – Anderlecht

Correct guesses: 7%


November 1

Question 8: Which Champions League match from 01/11 will have the fastest substitution? (based on match minute)

Correct answer: FC Porto – RB Leipzig

Most popular guess: Napoli – Man. City

Correct guesses: 12%


November 21

Question 9: Which Champions League match on 21/11 will have the fastest goal scored?

Correct answer: Sevilla – Liverpool

Most popular guess: Manchester City – Feyenoord

Correct guesses: 4%


November 22

Question 10: Which Champions League match on 21/11 will have the fastest goal scored?

Correct answer: Basel – Manchester United

Most popular guess: Paris SG – Celtic

Correct guesses: 8%


December 5

Question 11: Which Champions League match from December 5 will have the latest goal scored in the first half? (Based on match minute)

Correct answer: Man. United – CSKA Moskva

Most popular guess: AS Roma – Qarabag

Correct guesses: 11%


December 6

Question 12: Which Champions League match from December 6 will have the fastest goal scored in the second half? (Based on match minute)

Correct answer: Liverpool – Spartak Moskva

Most popular guess: Tottenham – APOEL

Correct guesses: 21%